dilluns, de març 20, 2006

... ( i IV )

Dicotomies, controvèrsies existencials, sentiments oposats i contradictoris centrades, especialment, en les relacions personals...Engolir tots aquests conceptes només llegint els darrers escrits...uff, costa!!!...jajaja.
Sociòloga... i res m´ha fet entendre les "bojeries" qué arribem a fer quan el nostre cos entra en guerra. Reaccionem de diferents maneres i cap d´elles ténen una explicació raonable.

Trobem definició per quan veus a un amic/amiga qué s´ha enamorat, qué parla com si fos Neruda, recitant "20 poemas de amor y una canción desesperada", qué comença a emprar perfum i és pentina!!!...qué els veus amb la seva parella i tot és complicitat, tendressa, carícies, petons...en definitiva...SUCRE?...jajajaja. Cap explicació de perqué el seu cos reacciona així. AMOR.

I d´altra banda... trobem definició quan veus a un amic/amiga qué s´embala quan arriba el bon temps, entremaliats, qué en el seu vocabulari només hi ha mots com ara: disbauxa, frecs, relliscades, qué volen treure´s de sobre el "síndrome de abstinencia"com sigui...en definitiva...DESFOGAR-SE?...jajajaja. Cap explicació de perqué el seu cos reacciona així.
SEXE.

Doncs...penso qué totes dues són vàlides i qué totes dues ens fan reaccionar sense límits, sense pensar-hi gaire. Perqué cercar explicacions raonables?...millor deixar-se anar, no?...jajaja.

Hi ha més sexe qué amor. Tenim més facil.litat per trobar sexe en qualsevol dia de la setmana qué trobar amor. Des d´aquí les meves fel.licitacions per als qui estiguin enamorats...jajaja.
Però també les meves fel.licitacions per als qué gaudeixen del sexe...al cap i a la fi, tots ens trobem en braços d´algú.

És pot dir que fer l´amor sense amor és com ballar sense música?...Hi ha ritmes fondos, primitius que treuen música per ells mateixos, qué no necessiten música, qué ells són música. I d´altra banda, és pot ballar sol/sola i és pot ballar en grup. Per als romàntics no sé si poden acceptar el fet de qué és pugui ballar sense música, de qué és pugui fer l´amor sense amor...però a vegades no cal que hi hagi música per a poder ballar ;)

Romàntics/Entremaliats, Ensucrar-se/Desfogar-se, Abstinència/Luxúria..., Amor/Sexe.

Dicotomies, controvèrsies existencials, sentiments oposats i contradictoris centrades, especialment, en les relacions personals...

Aqui està el meu REPTE...jajajajaja!!!!

P.D. Sigui com sigui...gaudiu!!!!