divendres, de febrer 03, 2006

Hui estic més que enrabiada

Com cada matí, a casa ens despertem escoltant les notícies de Catalunya informació. Però hui haguera preferit no fer-ho. Supose que en sou coneixedors i coneixedores del nou estatut valencià. Mireu, si la clàusula Camps haguès tirat endavant, tant me fa, però que sigua un estatut que per fi haja reconegut la divisió lingüística i el despreci més absolut a les opcions polítiques minoritàries, això només ho poden fer els miserables i els cretins i també les cretines. Per favor, algú em pot dir quelcom que em console? Bé, ho sentisc, no sabia a qui adreçar-me a estes hores i menys tenint en compte que sóc una valenciana a terra catalana, que, tot i tenir molt bons amics i bones amigues aquí, com que no són valencians no acaben d'entendre'ns, i menys si aflora de tant en tant eixe vell sentiment del que parlava Fuster, us sona? ja sabeu... l'autoodi.

Jure que la pròxima volta que escriga aquí, ho faré amb un to més optimista

Paqui

2 comentaris:

Hèctor ha dit...

Hola,

la veritat és que estic d'acord amb tu, Paqui, però bé, supose que ja fa temps que vaig passar a ser militant de l'escepticisme, o siga que intente no fer-me mala sang.

De totes maneres, pegueu-li una miradeta al mail obert del Partal de hui, parla del tema:

http://www.vilaweb.com/www/mailobert?id=1726332

Salut,
Hèctor

P.D. També sóc escèptic pel que fa a les possibilitats d'èxit de qualsevol acord polític/coalició/contuberni roig-verd al mapa polític valencià. No pessimista, però sí escèptic.

Hèctor ha dit...

Un altre divertimento:

http://blocs.mesvilaweb.com/node/view/15568

salut xiquets i xiquetes..
Hèctor