dimarts, de gener 31, 2006

Quart esquerra

Hola,

Sabeu? és curiós, però de vegades i per curiositat, proves de canviar. D'aires, d'ambients, de gent, de sabors, de llocs i de jocs. I sovint te n'adones que tot i els canvis, continues tenint amb l'edat gustos cada vegada més definits.

Un any després de tastar unes quantes coses noves, fas balanç i ho veus clar. La meua amanida favorita continua sent la mateixa. La Quart esquerra. És senzilla, però fresca, amb matissos i m'encanta. I dubte que trobe una altra que m'agrade més.

Els ingredients? verat, dacsa, formatge de Burgos tallat a daus, enciam, tomàquet, enciam, oli d'oliva, pebre (d'aquests de molinet que en venen ara a molts llocs) , sal, i alfàbrega. Si és fresca, encara millor.

Experimentar? Sí, sempre, però de tant en tant, es revisiten els sabors de sempre, que no cal perdre'ls. I que no els vull perdre.

Quart esquerra, ets la millor.

Una besadeta,
Hèctor